четвер, 22 червня 2017 р.

Нагорода знайде героїв! Конкурс антиукраїнських нелюдів у Подільську

Котовські Партизани визначили 10 категорій по яких вони вручатимуть звання "Людина року у Подільську". На номінацію потрапило багато покидьків, але перемогли найбільш каліровані і порепані.

Оскільки наше місто не тільки депресивне, вимираюче, але й прикольне у своїй йобнутості і неляканому ідіотизмі, то по бовдуризму-йолопізму - і честь!

Представляємо номінацію разом із переможцем і заслугами, що дозволили отримати безчесне звання.

Підарас року. Імя найпочеснішого підараса Подільська заслужено виборов Ігор Борисович Чорний. Гарік у 2016 році шукав пригод на свою сраку  - і дошукався. Їбали усі, а найбільш - дружина Галка страпоном.

Вор року. Беззмінно вже 29 років цю номінацію виборює мер Подільська Анатолій Іванов. І в 2016, незважаючи на усілякі хвороби мера, ніхто його від корита не зміг відтіснити. Мер Іванов вкрав найбільше!

Шельма року. Тут у лідери беззаперечно вирвалася віце-мер Подільська Танька Понепалюк. І по розкраданню бюджету і по сепаратизму вона обійшла усіх. Тільки по відкатах її мер Іванов перемагає. Але Танька мріє і впевнена, що скоро і ця тема-дійна корова буде належати їй.

Сраколиз року. Беззаперечний переможець - сєпар і дєбілоїд Серьйожа Гінкул. Гінкул встиг лизнути сраку усім. Партіям, ФОПам, фізичним особам. Язичок шершаво-кострубатий, скажемо чесно, приємно!

Уйобіще року. Танюша Дальчук знову поза конкуренцією! Стойкий шлейф амбре шмурдякового перегару з роту, запах немитого роками тіла, сальні пасма волосся, гостра срака і тупий мозок вивели її на перше місце серед подільських уйобіщ вкотре! Так занедбати тіло і мозок наврядчи хто в Подільську зможе.

Сєпар року. Юра Войцеховський-Хуйцеловський. Так активно як він ніхто не вів антиукраїнську проросійську пропаганду у соцмережах та на ввіреному йому базарі. Юра знущався над місцевим СБУ як хотів, і нічого йому за це немає. При тому, що крім путіна і колишнього горкому КПРС за ним ніхто не стоїть.

Манкурт року. Манкуртом року став придністровський сєпар і подільський депутат Саша Перепелиця. Ще на початку року він служив своєму двоюрідному брату Сергію Ковалю, потім манкуртівськи переметнувся під спідницю Таньки Понепалючки, потім кинув її заради комунальних грошей Толіка Корчового. Манкурт року.

Оборотень року. Толік-Нолік Конєвщинський. Кришеватель наркобізнесу в Подільську. Сєпар, агент путінської росії. Продажний по усіх напрямах мєнт.

Хуйло року. Головним хуйлом як був раніше так і залишився у 2016 році ветеран усіх війн, що потребує постійної фінансової допомоги від Понепалючки, Стьопка Бацура.

Тєрпіла року. В цій номінації з великим відривом від інших подільських терпіл переміг злочинний прокурор Юрій Тіора на кликуху Парфірич. Парфірич прийняв на душу, біографію та карну справу стільки гріхів подєльніків, що реально пекло заплакало. Немає такого гарячого котла зі смолою у них. Будуть гріти для Юри. Благо конфісковане древесне вугілля надійшло.

Вітаємо переможців! Ви - справжні нелюди. Ніде тавра ставити.

Нагорода невідворотньо знайде героїв!

Без будь-якої поваги, загін Котовських Партизанів

1 коментар: