середу, 28 червня 2017 р.

Щупальці Подільського Спрута

На цих світлинах зафіксовані десь тиждень тому байталівський мафіозі Гарік Чорний і тесть мера Балти, Серьйожі Мазура, Олександр Гедзун. Наші папараці впіймали на кадр двох найбільших мафіозників півночі Одещини.



Що спільного між молдованином і євреєм? Чому вони так чудово і сракотепло почуваються у поїданні українських страв і розпитті американських напоїв? Що їх поєднує?

Справа в тому, що вони є кримінальними бізнес-партнерами. Завдяки корупційній оборудці зятя-мера "регіонала" Серьйожі Мазура.

Коли Мазур, який тікав у Польщу від правосуддя, й тікатиме надалі невдовзі, став головою Балтської об'єднаної громади, і до міста приєдналися благодатні землі району, його тесть-алкоголік став великим фермером!

Але чомусь у своїй господарчій діяльності використовував тільки землі запасу і землі залуження, які щедрою рукою незаконно виділяв йому злочинний зять-регіонал. Просто нищив Балтщину своїм незаконним бізнесом!

Та для заробляння злочинних грошей своєї сільськогосподарчої техніки у двох пройдисвітів-урбаністів не було. Ну іншими оборудками займалися попередньо.

Для своїх оборудок вони орендують техніку у Ігоря Борисовича Чорного. Реальна підмога.

Але тут постає питання: звідки у колишнього начальника Податкової міліції Північного куста Одещини, а нині ганебного пенсіонера, два таких шикарних дорогезних німецьких комбайна?

Цими комбайнами ця падла Чорний зара заробляє собі на вазелин, хоча і адже він ніколи нічого важче стакана і довше хуя Галкиних йобарів в руки не брав?

Проведене Котовськими Партизанами розслідування виявило неймовірні занурення у гамно Подільського спрута ОЗУ Чорного-Галактіонова.

Ці комбайни Чорний, виявляється, придбав у колишнього бютівського депутатата-вбивці Віктора Лозинського, який у 2010 році вбив мешканця Голованівського району Кіровоградщини Валерія Олійника, і загримів у тюрму, хоча Саша Барський і заступався за нього.

Як тільки-но Лозинського посадили, він почав розпродавати своїм друзям-подєльнікам те майно, що йому не знадобиться у керуванні бізнеса з тюрми. До-пори-до-часу.

Ігорю Чорному він продав шикарні німецькі комбайни. За невеличкі гроші. Бо Гаріка можна виїбати, але не наїбати.

Гарік  у Подільському райноні полів не мав і працювати не вмів і не хотів. Конкуренти-латифундисти Василіч і Єфімич мали свою техніку. Тож Гарік почав шукати "клієнтів" у інших районах півночі Одещини, на стороні, серед лохів.

Молдованин незабаром розвів євреїв. Вже тільки за це тебе, Гаріку, тебе треба стратити!

Гарік на усьому розводив Гедзунів-Мазурів, але обіцяв їм натомість велику інформаційну підтримку в політичних абміціях Серьйожі Мазура.

З цим теж кинув, бо усі, куплені ним, сайти не витримали Гарікового ідіотизму - і рухнули у фінансову прірву. Мазур плакав, як дитина, і платив, як дорослий за Гарікові розводки. "Фортеця" пала.

Надаючи неземлеробним землеобробітчанам Гедзунам техніку, Гарік сподівався на їхню вічну вдячність. І ось коли Гаріка притисли до стінки по підрозстрільним статтям у кількості невимовній для молдованина (стільки й Галка за один раз не проковтне) Гарік помчав у Балту за допомогою до Олександра Гедзуна, сподіваючись на зв'язки його зятя.

Тож навіщо Гарік приїхав у гості до Гедзуна? Навіщо так принижується? Хоч смажений півень і ходить по периметру, виглядаючи сраку Гаріка до повної оскальпізації дзьобом.

Ось вони сидять у генделику, і Гарік переконує Сашу Гедзуна, що він ще може бути їм, Гедзунам, корисним, якщо його, Гаріка, не посадять на пару з Юрою Парфіричем Тіорою.

Тіору Юру він, Гарік, давно, два місяці тому, здав, але домовленість непевна, бо прокурорські - хлопці суворі. Тож, треба заручитися хоча би обіцянками п'яного Гедзуна.

А раптом почастить і про "дєлішки" із Лозинським не згадають?

А раптом забудуть знову виїбати?

П.С. Гедзуни-Мазури, звичайно, здадуть Гаріка за колишні "продєлки" над ними, але у Гаріка є два місяці сподівань і надії. А в його стані це вже не так вже і мало.

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/blog-post_4.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/09/blog-post_9.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/blog-post_23.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/07/blog-post_47.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/07/blog-post_28.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/blog-post_17.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/blog-post_71.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/10/blog-post_4.html

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/09/blog-post_4.html

І це це не все, навіть не чверть...

6 коментарів:

  1. Підорас Чорний хоче врятуватися від народного гніву? Гедзуна вважає найкращою запорукою? Мазур закриє тілом? Справи мабуть дійсно у Чорного зовсім погані...
    Революційна Балта

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. По Мазуру зараз стільки справ у поліцію, прокуратуру та НАБУ передаємо...
      Революційна Балта

      Видалити
  2. Чорний друг і бізнес партнер Лозини. Це відомий факт.

    ВідповістиВидалити
  3. Ось і побачили цих покидьків разом. Рука руку миє...

    ВідповістиВидалити
  4. По Чорному і Гедзуну тюрма плаче!

    ВідповістиВидалити
  5. Как только земля этих сволочей носит?

    ВідповістиВидалити