вівторок, 9 травня 2017 р.

В Багдаде и Подольске всё спокойно!

Хтось ловить мишей і виконує свої безпосередні функції, а хтось мишей не ловить!

По всій Україні СБУ відловлює і затримує сепаратистів та пропагандистів "русского міра"! За пропаганду в інтернеті!!!


Крізь виловлюють російських пропагандистів і провокаторів! По всій території України!

Спокійно тільки в Подільську і Багдаді!

Сепаратистів та пропагандистів "русского мира" у Подільську немає? Яке благополучне для СБУ місто, яке безпечне від сепаратизму, яке патріотичне налаштоване. Два рази "ха"!

А ми ось хочемо продемонструвати нашим спецслужбістам, лицарям плаща і клавіатури, іншу відмінну картину!

Ось Юра Войцеховський, про якого Котовські Партизани писали раніше. Юра відвертий антиукраїнець і симпатик "русского міра". Веде агресивну пропаганду сепаратистських ідей!





Ось Ваня Осадчий, син вора Ивана Осадчого, по якому недопрацювала КРУ (допрацює!) який крав щебьонку на залізниці і створював небезпеку у стратегічній галузі української економіки! І брат сепаратиста Дениса Осадчого, який... працює в системі МВС на високій посаді в Подільску! Ваня в соцмережах веде відверту антриукраїнську пропаганду, поливає брудом керівників країни! Тут знову ніхто не бачить злочину?!!!




Ось Тетяна Дальчук - патологічна україножерка, разом із всією своєю сім'єю! У її постах немає складу злочину? Антидержавницього?




Олександр Таранюк веде проросійську пропаганду на комунальному телеканалі КЕТ і у соцмережах! Фаворит Понепалючки і Іванова.


Дружина високопоставленного прикордонника Подільського загону, про яку ми вже писали! Коментарі зайві! Тут одразу розстрілювати треба!





Ось колишні менти, які те є прихильниками сепаратизму і "русского міра". Ведуть пропаганду у соцмережах! Немає складу злочину?




Зверніть увагу на дату фотографій! В країні вже майже три роки йде війна, гинуть найкращі сини України, а цей "громадянин" святкує Новий Рік у москві, на червоній площі! Може за завданнями шпигунськими туди їздив?! Треба перевірити хлопця!!! Це - усього лише Ваш обов'язок!



Ну і ось новачок у нашому архіві!


Шановні панове із головної і високоповажної для нас, Партизанів, спецслужби України, завжди готові і раді Вам допомогти. Сподіваємося, що наша публікація вже є такою, неоціненною, допомогою!

Але громада хоче бачити результати Вашої роботи! Не тільки вор, але й зрадник і шпигун мають сидіти в тюрмі! Мають нести покарання за антидержавну діяльність!

Ми розуміємо, що декотрі з них - ваші куми, але Ви - на роботі! Ваша робота - нищити ворогів України і зрадників України! Без цієї роботи не буде Перемоги України!

Тож Ваша бездіяльність може розглядатися у певних верхах влади - як саботаж! Писати класні звіти і рапорти - то не основна частина і завдання Вашої роботи! Наше місто просякнуто сепаратистами і зрадниками України! Це знає кожен містянин!!! Тепер і Ви це можете побачити на сторінках Котовських Партизанів!

Наснаги, удачі і трудових звершень!

4 коментарі:

  1. Ви подивіться друзяк войцеховського...там ше з пів сотні сепарів подольську знайдуться

    ВідповістиВидалити
  2. https://m.ok.ru/dk?st.cmd=friendMain&st.friendId=577805535778&_prevCmd=usersSearch&tkn=7435 ось теж котовчанка

    ВідповістиВидалити
  3. Семья Осадчих это сепары порепаные... давно это ворьё сидело бы в тюрьме но их крышует Коневшинский Толик. Они ему бабла переодично заносят, вот он их и отмазывает от всех преступлений этой преступной семейки

    ВідповістиВидалити
  4. На тех фото "купание мусоровского Коня" Толик как раз вместе с Осадчими принимает ванны... Одна шайка-лейка

    ВідповістиВидалити