вівторок, 23 травня 2017 р.

Обережно, пройдисвіти-гниди!

Йобнута на всю голову пройдисвітка, шахрайка і обкрадачка бабусь Ксюха-Золотая Ручка Вихованець, із клана ряжених кізяків Вихованців, продовжує тулити пургу тим довірливим людям, яких вона ще не наїбала на гроші!

Тепер ця ряжена "крашена сучка" вирішила заробити на війні. Комусь війна, а комусь рідна матір!

Для цієї афери вона знайшла собі у подєльніки такого ж ряженого кізяка, синяка і брехунця Діму-Мопєдіка.

Цей, обвішаний як денеерівець моторола регаліями і орденами, кізяк два роки пробухав у Миколаєві на з'йомній квартирі, пропивав усю зарплату і ще вициганював гроші на бухло у матері і сестри, відомої подільської лезбіянки Жжонової.

Після того, як був вигнаний з ЗСУ і залишився без"пропітанія" і жидєнького, намагався влаштуватися до Гінкула, але Серьйожа сам зара усім в очі зазирає, аби видурити копійчину. Тож Дімочка з радістю погодився на пропозицію Ксюхи Золотої-Ручки аби вона влаштувала його в телекомпанію "СКІФ". (Вдвох задушити телекомпанію і перетворити її на рупор сепаратизма і вишиватництва їм буде легше!) Для цього із хворого не тільки на голову синяка почали ліпити героя.


Не пройшло і півроку а вже на вокзалі з чотирма орденами! Танкіст і супермен! Скільки ж разів він у танку горів, скільки тисяч тон сєпарів власноруч пристрелив?

Бо ще за півроку до задуманої з Ксюхою Золотою-Ручкою афери у нього цих орденів не було. Про що свідчить їхнє спільне фото!


Ось славний військовий шлях Дімочки-Мопєдіка, який чомусь відбувався у Подільську і Миколаєві. Свідчень про те, що він приймав участь у боях чи був на "передку" немає.

Отак Мопєдік завоював серце і хтиві мізки Ксюхи Золотої-Ручки. Це явно передок та нульовка


Ось він бухає із другим відомим кізяком, своїм другом Серьйожою Гуцалюком. Той теж не бувши на війні одразу став замполітом-політруком. Війна для Гуцалюка - засіб зробити політичну кар'єру, бо з цього він годується. Дімочка і Серьйожа не гребують нічим.


Воюють у барі:


Із штурмовим ножем у центрі міста! Але, чхати на закон!, головне - "героїчне" фото!

Отак, перебуваючи начебто на війні, Діма-Мопєдік постить у соцмережах заборонену українським законом радянську тоталітарну пропаганду. І дружбан Гуцалюк йому підгавкує. Дімочка і Серьйожа сумують за радянським союзом.


А оце Дімочка-Мопєдік розповідає про свої військові подвиги в барі "Перлина". Намагається видавити трохи жалості і випросити трохи сексу у дівчат.


Що він робить у барі "Перлина" в бронежилеті не зрозуміло! Але ж головне, пам'ятайте!, для пройдисвітів зробити "героїчне" фото!

Злиття Гуцалюка з еврейським кланом Вихованців на грунті кізякізма через дупу Дімочки-МоПєдіка, не виглядає дивним. Серьйожа і раніше був помічений у "здачі" правоохоронцям часів януковича патріотів-націоналістів за гроші. Тому сєпари Вихованці і сєпар Мопєдік виявилися йому природніми друзями.

Тож пам'ятаємо завжди слова Симона Петлюри, що нам страшні не московські воші, а українські гниди.

Ця публікація про гнид.

29 коментарів:

  1. Бездоганної, блядь! Бездоганно бухав?!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Сепар. Сепару Гинкулу очко всегда вылизывал.

    ВідповістиВидалити
  3. Воно хворе на голову і брехливе як 100 москалів!

    ВідповістиВидалити
  4. У него же раньше другая фамилия была украинская. Зачем на молдавскую сменил?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чтобы Гинкулу понравится! :)

      Видалити
    2. Да сначала ему мама говорила, что его папа украинец, а потом призналась, что молдован. Вот он на молдавскую фамилию и перешел.

      Видалити
    3. Мама там пришелепкувата, дурочка, і діти такі ж. Але Таню Понепалюк Діма кинув круто! Просто посміявся з неї!

      Видалити
    4. Да пани падлючку Димочка развёл круто! Вмете с Толиком Тиорой наебали шо аж гай шумит. Пани падлючка проглотила как сперму. Дима - крутой!

      Видалити
  5. Алкаш и поц. Любовник его жену трахал, а он стоял в двух метрах от них на коленях и прощения у неё в это время просил. Конченый извращенец!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Блин, чё серьёзно?

      Видалити
    2. пипец! Наверное, за это он ордена от жены и получил. А говорит, что отделением БТР командовал. В бою мол ордена за отвагу добыл. Вот чмо!

      Видалити
    3. Як насолода для імпотента дімочки. Мабуть, погляду не відривав від чоловічого хуя в піські дружини. Хворе створіння. Мазохіст.

      Видалити
    4. Ви думаєте? Швидше за все це беззаперечна правда!

      Видалити
    5. і лесбіянкі пані палдючкі теж! ги-ги...

      Видалити
  6. Ця падла не розуміє, що за усе доведеться відповідати, за кожне своє брехливе слово! Бо замахнувся на Святе!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чув, що він за свої старі гріхи ще не відповів, не думаю, що люди забули...

      Видалити
  7. От жеж безграмотна тупа руда сучка, що керує скіфом, пише "дисантника-зв'язківця"! Слово "десантник" пишеться через "е", від слов "десант". І що таке "дисантник-зв'язківець"? Зайце-крот? Вужо-іжачок? Його що за лінію фронта закидали з літака, аби він там кабель протягував? Та телефонні сєпарів вежі на секретні жучки встановлював? Маячня дурної безграмотної баби!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чим більше регалій - тим більше грошей у спонсорів і людей видурять!

      Видалити
  8. Ха-ха! Судячи з фото: вона - передок, а він - нульовка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да Оксанка Выхованец поёбывается налево, на передок слаба. Это все знают. А Урсатьев - импонент, нулёвка.

      Видалити
    2. Я сам Оксанку ебал. И в жопу тоже. Сосёт отлично. Давалка она классная. Рекомендую. Если будет уверена, что никто не узнает - даст. Надо на природу.

      Видалити
  9. А якжеж чоловік ??? Невже не знає

    ВідповістиВидалити
  10. Урсатьєв і Гуцалюк - два лисих підора, на фото видно.

    ВідповістиВидалити
  11. Гуцалюк - реальний підорас! 28 бригада

    ВідповістиВидалити