четвер, 4 травня 2017 р.

ОУН пообіцяв зірвати марш на честь дня перемоги в Києві

Коханівський закликає не допустити проведення "ватного шабашу".


Командир добровольчого батальйону Організації українських націоналістів (ОУН) Микола Коханівський на своїй сторінці в Facebook закликав зупинити ходу на честь Дня Перемоги в Києві.



Від Котовських Партизанів: у Подільську на 9 травня готується черговий комуняцько-сєпарський шабаш під орудою міськвиконкому і персонально першого заступника мера Тетяни Понепалюк. Колони липових потєшних ветеранів на чолі з липовим ряженим ветераном пройдисвітом Бацурою мають влаштувати парад з червоними прапорами, радянсько-окупантською військовою формою і колорадськими стрічками. Хочуть вшанувати услід за окупантами- росіянами "безсмертний полк".

Нагадаємо Подільській поліції, що усі ці символи тоталітарного режиму в Україні заборонені законом. І їх використання є злочином. Усі ці факти будуть фіксуватися і порушники закону будуть покарані.

Нагадаємо, що справжніх ветеранів Другої Світової війни в Подільську залишилося менше п'яти людей. Усім їм давно за дев'яносто і стан їхнього здоров'я не дозволяє їм брати участь у гучних масових заходах. Усі ці Бацури, Корембліти та їнші - не є ветеранами війни. (У безсоромного Бацури, який ніде ніколи не воював скоро груди луснуть від орденів! Більше, аніж у Брєжнєва!)

Тож ці травневі парадні провокації організуються не для них, ветеранів, а для сєпарського електорату нинішньої влади, на симпатії яких влада Іванова-Понепалючки дуже розраховує.

Святкувати перемогу чужої держави (а радянський союз був для українців чужою державою!) в той час, коли в твоїй країні точиться страшна війна і кожного дня гинуть українські сини - є блюзнірством і підлістю!

В Україні безсмертним є - лише Український Народ!

П.С. А ті, з подільських сєпарів, хто ніяк не зрозуміє, що за червоні прапори та символи держави-окупанта в Україні скоро будуть стріляти, най зафіксуються для майбутніх карних справ і суворих вироків. І організатори шабашу будуть нести головну відповідальність!

І за те, що втягують в цю "ватну" акцію дітей-школярів! Примушуючи їх купувати квіти за свій рахунок і стояти вздовж вулиці у їхній вихідний день, вшановуючи радянські символи! Подібну наругу над душами і мізками маленьких українців ми вже точно не забудемо й не простимо!

http://ua1.com.ua/society/oun-poobicyav-zirvati-marsh-na-chest-dnya-peremogi-v-kievi-30350.html

4 коментарі:

  1. Як огидно....дует печеньки, краще б було два підріла...бо на гєєв вони не схожі. Як в старому анекдоті, лікарю я мабуть гей! Да що ви кажете, а ким працюєте я скажу як козел та одяг рекламую. Заспокоїтися ви лише підарас, та дешева дівка, бо гєй себе так не поводить

    ВідповістиВидалити
  2. Введіть коментар шановний автор.
    На вашу думку наша держава не є переможнецею у другій світовій війні ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наша держава не є учасником Другої Світової війни. Як вона може бути переможцем? Ставте питання коректніше і точніше.

      Видалити