четвер, 25 травня 2017 р.

Гарік Чорний знову обісрався або жодна падла не втече!

Придурок і поц Гарік Чорний вирішив з'ясувати, хто ж вів відеоз'йомку спілкування нашого земляка бійця Янгола із заступником прокурора Одеської області Юрієм Володимировичем Кічуком.

Цією заявою Гарік викрив себе, показавши і підкресливши, що друзів у правоохоронних структурах області вже в нього не залишилося, усі відцуралися від злочинця і збоченця Гаріка! скинули його як баласт!, і отримати навіть таку простеньку не втаємничену інформацію із неофіційних джерел Гарік вже не може! Кільце навколо Гаріка змикається! І дуже щільно. Жодна падла, яка надумає прийти йому на допомогу, не вислизне.

Із своїх поїнформованих джерел ми, Котовські Партизани, дізналися відповіді на усі питання, які затисли яйці Гаріку.

Гарік, курячі твої мізки, прокурора Віталія Мельниченка під час розмови Янгола з Кічуком у кабінеті не було! Це ж питання професійної етики, тобі, кретине, невідомої. Ти завжди намагався підслухати чужі розмови, порушуючи субординацію.

Янгол і Кічук запис вести не могли, оскільки були в кадрі, на відстані.

Значить був хтось втаємничений третій, невловимий оператор.

Так ось, запис розмови вів Михайло Ілліч Десятников (Моссад), друг Янгола. Хай усіх не вводить в оману критичні статті про Мішу Моссада на Котовських Партизанах, то лише частина спецоперації. Міша глибоко законспірований український націоналіст (по папі!) і, навіть, якийсь далекий родич Янгола (по татку!)

Міша Десятников того дня був у прокуратурі, але ніяких заяв не подавав і на прийом до Ю.В.Кічука на напрошувався. Єдиною його метою того дня в прокуратурі було вести відеоз'йомку розмови Янгола з Кічуком. Що він і виконав блискуче.

Можливо, навіть, частину тем про злочинну діяльність пенсіонерів Гаріка Чорного і Альошеньки Галактіонова, а також дихаючого на ладан прокурора-злочинця Юрія Тіори, саме Десятников і надав Янголу.

Відомо, що Михайло Ілліч неодноразово звертався до головного прокурора Одеської області Олега Дем'яновича Жученка з заявами і вимогами припинити злочинну діяльність Галактіонова, Чорного, Тіори. Маємо документальні підтвердження цієї місії Міши. Опублікуємо документи.

На круглому столі, який буде незабаром влаштований редакцією КП, Михайло Ілліч розповість усю підноготну правду про цю банду (мовою ККУ - ОЗУ) Викриє ОЗУ, як він сказав, якщо навіть доведеться йому за це заплатити головою!

Пристрій теж, як виявилося, не секрет: НАТОвська відеокамера з тепловізором, яка була з Янголом на війні, і яку він потім викупив на гроші Понепалюка і Осіпова. Потужна штука! Робить будь-який режим. Розмова знімалася у режимі "вестерн". Трохи розмитості, стилізація під Дикий Захід, розмова двох крутих чесних хлопців. Бійця-добровольця і прокурора.

Оскільки Понепалюк і Осіпов разом скинулися на оргтехніку Янголу, аби знищити тебе, Гаріку, тож виходить твоєї смерті хочуть усі. Затям і озирайся.

Відеокамера зараз, за нашою точною інформацією, перебуває у кабінеті першого заступника мера Подільська Тетяни Степанівни Понепалюк, і чекає нових з'йомок твоїх пригод.

Чорний, про яку честь, гідність і ділову репутацію ти ведеш мову у запиті? Честь свою ти залишив у Красноокнянському лісі, де тебе згвалтували за підлість нраву, гідності ти від народження в Байталах не мав, а ділова репутація в тебе одна: вор, корупціонер, рейдер, контрабандист, наркоторговець, шантажист і вбивця.


А про результати розлідування тобі повідомлять разом із повідомленнями про підозру. Про це вже подбали ті, кого ти, розумовий інвалід, навіть не підозрюєш. Привіт В.І.

Також радимо прочитати оце, аби повна і ясна картина остаточно вималювалась:

http://uniak.info/index.php?option=com_k2&view=item&id=2007:pomsta-kriminalnikiv-geroyu-vijni&Itemid=940

http://uniak.info/index.php?option=com_k2&view=item&id=2008:v-odesskoj-oblasti-figuranty-korruptsionnogo-skandala-ugrozhayut-pravozashchitniku-i-veteranu-ato-video&Itemid=940

http://kotpartizanen.blogspot.com/2016/08/blog-post_4.html

П.С. Ще одне свідчення кретинизму Гаріка Чорного - його питання, хто розповсюдив інформацію? Прокуратура інформацію не розповсюджувала! Звідки їй знати?! На ресурсі вказано, хто її розповсюдив! Звернися до ю-тубу, що належить Гуглу! І не масажируй свої яйці на людях, яйцям це не допоможе!

2 коментарі:

  1. Чёрний - хуйло! Невже він сподівається що йому будуть звону кланятися як раніше? Невже ця скотиняка розраховує як і раніше грабувати людей? А Бубнов бігає по місту і погрожує усім, думає залякати усіх, хто постраждав від злочинів Чёрного. Невже і Бубнов там замазаний? Бо звідки тоді така прить?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Бубнов і Чорний разом працювали у мєнтовкі, ще з тих часів замазані спільними злочинами, ну і по контрабасу разом...

      Видалити