четвер, 11 травня 2017 р.

Як в Подільську вшановують вбивць українського народу

9 травня у Подільську на концерті організованому місцевою владою вшановували "донских казаков", яких називали нашими. Саме тих "казачков", які першими з боку росії увійшли в український Крим і в український Донбас. Саме тих окупантів-загарбників, які продовжуют незаконно перебувати на українській території.

Тих "донских казаков", які продовжують вбивати українських солдатів, катувати військовополонених, грабувати, гвалтувати та вбивати місцевих мешканців Донбасу.

Тих "донских казаков", яких навіть російські історики називають виключно мародерами і гвалтівниками, боягузами і манкуртами, опорою царської влади в росії, катами і карательними загонами.

Для влади Подільська ці пси імперського режиму - "наші", герої гідні вшанування.


За репертуар і програму концерта відповідала особисто перший віце-мер Тетяна Степанівна Понепалюк. Саме вона забов'язана затверджувати репертуар і програму концерта.

Що вона і зробила, вчинивши злочин, за який має нести карну відповідальність.

Сепаратиська діяльність перешого віце-мера Подільська давно вже привернула увагу громадських активістів, але чомусь на цю злочинну діяльність вже довго крізь пальці дивляться подільські правоохоронці. Може час вже спинити підривну антидержавну діяльність цієї пройдисвітки?! Чи "хрустящиє" подарунки від цієї пані заважають побачити її злочини?

Стосовно виконання.

Навіть дуже скрєпно в жіночки вийшло. Підтанцовка в танцювальній манері речника МЗС росії Маші Захарової просто вражає.

Також хочемо звернути увагу правоохоронців на слова ведучої, яка заявляє, що "як і багато років" вони продовжують святкувати радянські свята, хоча це й заборонено українським законом.

Нехтування українським законом і сєпарські шабаші - це те, що найбільш вдало виходить у нинішньої влади міста Подільськ.

https://www.youtube.com/watch?v=N70djj8qmYk

8 коментарів:

  1. А чого нормально кацапська підстилка жопою крутить! Мабуть якогось донского кізяка підманює... Тьху, гидота...

    ВідповістиВидалити
  2. Девка, конечно, сепарша, но пани падлючка главный враг украинского народа в Подольске.

    ВідповістиВидалити
  3. Это плевок в душу ветеранам ВОВ! Донские казаки десятками тысяч воевали на стороне Гитлера, во главе со своим генералом Красновым. Эта поющая идиотка не знает истории ВОВ и своим незнанием плюёт в душу ветеранам Красной Армии, которые воевали в 1941-1945 с этими казаками, которые были за фашистов!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да причём тут девка? Она поёт то что поручила ей петь пани падлючка! Написано же в статье: пани падлючка утверждала репертуар концерта. С неё и весь спрос. А девка просто исполнитель планов пани падлючки!

      Видалити
    2. Понепалючку на нары! Ганьба!

      Видалити
    3. Давно пора цю молдавську сучку посадити у тюрму! Ця підлота їбе мозги усім! Вона йобнута!

      Видалити
  4. Подивився, кончена кацапська сука. Батькам за таку не соромно?

    ВідповістиВидалити