середу, 12 жовтня 2016 р.

П'яні пригоди Сінька і Янгола

Як повідомив Котовським Партизанам наш агент-сексот відомий усім подільчанам наш земляк Володя Чорнобольський, поважний подільський бізнесмен, колишній заступник мера: у минулу неділю Сінько і Янгол п'янствували горілку на дачі Сінька у Косах і дисципліну хуліганили. Викликали на дачу вісім повій і влаштували там оргію у басейні.

Потім посадили п'яну повію Наташку за кермо Сіньковської машини і каталися п'яні по місту, вигукуючи "Смерть ворогам!". Два рази таранили пам'ятник Котовському на привокзальній площі міста, хотіли зруйнувати, як колись вночі разом зруйнували пам'ятник Леніну у парку Залізничників.

Після цього стріляли з гранатомета РПГ по московській церкві у селі Гидерим, навіть поранили місцевого москальського попа, у сраку і лоба.

Потім поїхали до будинку фофудьєносця Сергія Гінкула і півгодини кричали біля його особняка: "Гінкул - хуйло!" Проникли на його подвір'я і, як Парасюк - Вілкулу, видряпали ключем від сіньковської дачі на капоті гінкуловської машини напис "ГКЛ-ПНХ"! Сінько сміявся!

Потім бухали в ресторані "Кардинал" разом з Едуардом Молякою і Валерієм Понепалюком. За здравіє Дмитра Яроша і Барака Обами.


Наступним пунктом п'яних пригод Сінька і Янгола стала рекламна дегустація соціального сірого хліба "Подільський". Селфилися на тлі тіла хліба, як Міхо на тлі тіла білявок.


Потім ловили, полювали як на кабана!, по місту Гаріка Чорного. Але Чорний втік у Байтали, бо радянська "Нива" набагато швидша і прудкіша, аніж німецький "Вольскваген" Сінька. (Як відомо машину "Вольскваген" вигадав і створив особисто Адольф Гітлер, що знову таки підтверджує, що Сінько - жидобандерствуючий фашист, про арійські теорії походження українців бійця Янгола ми вже неодноразово писали!)

Зараз Сінько і Янгол продовжують бухати на дачі Сінька у Косах. Кожного дня вони замовляють в супермаркеті "Копійка"  два ящики "Джека Деніелса" і ящик оливок з доставкою. Також їм щодня на дачу доставляють для оргій дванадцять повій. Повії в нашому багатому на повій місті вже скінчаються. Вони почали виписувати із Київа з доставкою.

Їм дуже весело.

Але за ними пильно слідкує наш агент-сексот Володя Чорнобольський. Від пропозицій Сінька і Янгола прийняти участь у п'янкі і оргії, він навідріз відмовляється.

П.С. Сторінка у Фейсбуці відомого подільчанина Володі Чорнобольського  https://www.facebook.com/profile.php?id=100011259882170&fref=ufi&rc=p


9 коментарів:

  1. ПОДІЛЬСЬКИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ХЛІБ - БЛЮВОТИНА!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Котовські Партизани його не пробували, але з розповідей подільчан - саме так, блювотина...

      Видалити
  2. П'яна шлюха Наташка за кермом це бува не Власючка?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Судячи з розповідей Володі Чорнобольського - ні. Це - висококласна повія!

      Видалити
    2. телефончик її можна?

      Видалити
    3. телефончик її можна?

      Видалити
    4. Судячи з розповідей Володі Чорнобольського, це до Сінька... Ми лише опублікували дуже достовірну інформацію

      Видалити
  3. У Володи на фото глаза грустные, наверное, хочет присоединится к Синему и Янголу, но долг и жена не велит )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. З дружиною Вови ми не знайомі, навіть не впевнені, що вона у нього є...

      Видалити