вівторок, 24 травня 2016 р.

Бізнес на смертях у Котовську!

Котовська влада, яка довела котовчан до зубожіння, вийшла на фінальний етап чемпіоната світу по корупції, блюзнірству та некрофілії.

Їхня любов до мертвих завжди проявлялася в усьому: найбільшим святом для них завжди було покласти похоронні штучні вінки на могилу, побухати святкуючи мільйони загиблих, влаштовувати пишні похорони чиновникам-корупціонерам, нищити котовчан тарифами.

І ось, коли вони довели людей до ручки, і людям залишилося тільки померти, вони вирішили заробити ще й на цьому, влаштувати пекельну оборудку.  Власне до цього фінального аккорду уся діяльність котовської влади і зводилась.


У темряві голів котовської влади, і персонально мера, народилася ідея влаштувати комунальну похоронно-ритуальну службу!

Звичайно, такий ласий шмат та повз рота народних обранців! Скільки там можна вкрасти! (Навіть цвяхи із трун крастимуть, бо державне!) Скільки там можна відмити! (Мерці не поскаржаться у прокуратуру!)

Ну й особисте, особисте! Планується, що очолить цю загробну структуру мадама Войцеховська! Ну такий фахівець пропадає без діла після того, як виборці послали її туди, куди вона сама завжди із радістю, задерши спідницю, біжить!

Кульгава качина влада дає громаді чіткий сигнал: чекайте масового мору, чекайте Войцеховську з косою і Плахотного з міркою!

Вершники Апокаліпсісу і смерті вже на вашому ганку!

Втрати українського народу на війні на Донбасі видадуться усім дитячою забавкою!


Уявіть собі, якщо влада хоче нажитися на наших смертях - то вони не забаряться! Бо котовська влада - якщо їм вірити - дуже ефективна!

Уявіть собі, менеджер Войцеховська вирішила вкласти гроші, тіло й залишки свого пробуханого розуму у бізнес проект, невже вона буде сидіти на ганку свого, вкраденого у котовчан палацу, й чекати, як старуха у розбитого корита, вдень і вночі наших смертей?!

Ні, швидше вона буде вдень підсипати щурячу отруту нам у криниці і у водопровід (через щільні стосунки з директором Водоканалу), а вночі ходити з сокирою вулицями міста і вичікувати здобич!

Котовська влада стурбувалась високими цінами у приватних ритуальних агенцій і вирішила виправити ситуацію на свою користь.

Усі знають, що наші люди завжди влаштовують пишні похорони своїм близьким, не шкодують на проводи в останню путь грошей.

Усі знають, що приватні підприємства завжди надають якісніші послуги, аніж сервіс державних та комунальних монополістів.

Уявіть собі, що люди стоять біля труни з небіжчиком, а комунальники за звичкою, спізнюються, чи в них зламалася єдина машина, чи труна розвалюється, бо вони замість якісної деревини купили гнилу, щоби вкрасти на цьому гроші, чи їхні гробокопателі на чолі з Плахотним вчора перепили і зранку проспали і яму не викопали чи викопали по коліна! Цвяхи вкрали, стрічки на вінки були на базі тільки рожевого кольору, й ті обірвані із трусиків-стрінгів Войцеховської!

То хто радітиме такому блюзнірському сервісу? Ну крім Іванова, Войцеховської і Плахотного, який мріє свої громадські роботи за протокол по корупції змінити на прибуткове риття могил для усіх котовчан!

Депутати міськради, звичайно, завтра, у середу, підмахнуть виконкому постанову про утворення комунального бізнесу на смертях, ВОНИ Ж БЕЗСМЕРТНІ! Їх криворукі комунальники не ховатимуть!


А нам давно треба зрозуміти, що краще знищити декілька десятків покидьків при владі і жити довго і щасливо!

П.С. Уявіть собі, що у похоронній службі, як завжди!, не вистачатиме грошей на оркестр і за похоронною процесією замість музикантів йтиме Войцеховська з мікрофоном і співатиме "Мурку"!

П.П.С. Якось Войцеховська заявила літньому котовчанину: навіщо ти живеш, ти вже старий, давай подихай! Я прийду на твою могилу  і попісяю на неї. Так ось, облізла вівчарко, ми на твою могилу пісяти не будемо- забагато честі! А от "Хаву нагілу" на ній станцюємо, аби ти у труні, пришелепкувата антисемітка, перевернулася. Дупою доверху, у звичну для тебе позу.

Андрій Мамарига, Котовський Партизан, ландшафтний дізайнер (Закопаємо на місцевості так, що ніхто не знайде! Звоніть 0509797609)

2 коментарі:

  1. Вот тут в самую точку...молодцы...

    ВідповістиВидалити
  2. 20.07.2016 г. Состоится сессия Котовского городского совета. На которой для вайцеховской на ритуалку выделят 400000 грн. к тем 260000 которые были выделены ранее+ через одно предприятие,довольно известное ей выделяют еще около 400000 грн. Итого с города будеи украдено 1200000 грн. только в этом году...надо что-то делать и не допустить такого разбвзаривания денег.

    ВідповістиВидалити