четвер, 3 вересня 2015 р.

Про шию, що крутить головою (Дружини котовських можновладців і кримінальних боссів)

Читаючи Плутарха, розумієш, що скрізь однаковий колгосп.

Тому накладемо історичні персоналії на котовську ганебну дійсність.

Тет. Степ. Понепалюк, звичайно, Івіта, дружина аргентинського президента. Запальна і моторна, яка цінує вигоду клану нарівні із власною вигодою. Борня цих двох вигод у її душі вічна.

Тамара Іванова - це дружина Брєжнєва. Її доля тихенько робити котлети на кухні для Генсека, що остаточно впав в маразм і тільки котлети одна від одної вирізняє.

Альона Дупак - це дружина Победоносцева, який таємно правив Росією, а вдома регулярно отримував звездюлєй, чим був несказанно задоволений.

Наташа Коваль - це дружина Майка Корлеоне, яку прийняли у клан, дали право народжувати дітей, але правити не дозволять ніколи, бо там є Катерина Медичі, мама Сірьожі.

Дружина Сінька - це місіс Хайд. Тобто сам Сінько-Джекіл у своїй невідомій народові іпостасі.

Володимир Мамалига - жонка Кать Павлівни і мати її дітей.

Світлана Валевська - Роксоляна, яка витіснила із гарему і мізків Едуарда Моляки всіх інших жінок, і, незважаючи на зовнішню непривабливість і осоружність, проводить з агою Молякою більші часу, ніж попередні фаворитки-красуні. З лиця води не пити, активність ніг понад усе.

Натаха Войцеховська - дружина двірника дяді Юри, затаскана літня сучка дуже похилого віку і ганебного сексуального досвіду.

Наташа Власюк - то Клеопатра, всепожираюча жінка всіх чоловіків та грошей, фаворитка і коханка кожного наступного цісара. Наразі, це ненадовго!, дружина фермера Антонія з Ліпецького, що наторгував статки не війною, а продажем нерухомості на одеському узбережжі.


Дружина Гояна - це розпустна Мессаліна, яка при неспроможному правителеві, більш за усе любить гладіаторські бої та секс з переможцями.

Дружина Олега Цуркана це - третя дружина Івана Грозного, яка народила йому сина, якого батькові варто було б вбити за підлість нраву і підлу співпрацю з мєнтами проти людей.

Хаустова, дружина Бубнова, це інопланетянка, дружина інопланетянина, представники сірої раси, які ненавидять усе землянське (українське). І мріють звалити на рідну Бета-Омегу (Росію), як тільки накрадуть достатньо грошей для переїзду.

Дружина Максима Перлєя - звичайна, чехівська Анна на шиї, з підсліпкуватим недоумкуватим чоловіком, який не помічає її походеньок.

Дружина Сірьойжи Гінкула - ну це із життя черевичних інфузорій, немає історичних аналогій.

Побажання від Котовських Партизанів переліченим персонажам: будьте здорові, живіть незаможно! Хай буде мохнато у вас поміжножно.

ПС: у країні точиться війна, а ви зі своїм блядством ніяк не розберетися й не припините!

4 коментарі:

  1. Ми припинемо їхнє блядство! Клянемося! Почнемо з Котовська!

    ВідповістиВидалити
  2. Згоден, однозначно, стріляти. Розпочнемо з Альйони Д. а Тет. Степ. лишимо на закуску!

    ВідповістиВидалити
  3. Цікаві характеристики. Влучні!

    ВідповістиВидалити