понеділок, 12 січня 2015 р.

Віджали підсумки!

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ були щиро здивавані результатами останнього опитування.

Вони свідчать про те, що наш народ вірить у світле майбутнє нашої країни і нашого міста!

50% опитаних вважають, що Понепалюк віддасть свій бізнес Ярошенку. Ой леле-леле! Та наврядчи таке колись станенться, але віра наших громадян, чи, принаймні їхнє бажання, щоби бізнес у нашому місті був у чистих руках Котовських Партизанів неймовірно радує!

33% опитуваних виявилися більш прагматичними проголосувавши за невідомого киянина. Який в принципі вже й зараз може бути власником понепалюковського бізнеса. Ходять такі чутки!

В те, що Клімову дістанеться понепалюковський бізнес вірять 16% мешканців міста. Можливо-можливо! Помста, як відомо, страва холодна, і Леонід Михайлович на цьому розуміється. Так що ми не відкидаємо подібного перебігу подій.

У те, що в цій ситуації щось перепаде Іванову - ніхто не вірить! Наш мер вже давно - бадьорий пенсіонер, кульгава качка, але дещо корисне для міста та його громадян, які воюють в АТО, щоби війна закінчилась там, а не прийшла до нашого міста, - А.П.Іванов зробити може.

Словом, несподіваний результат вразив, але приємно.

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ анонсують новий випуск Гоноратських анекдотів, та, можливо, й Коломийських анекдотів, але то у залежності від настрою.

Немає коментарів:

Дописати коментар