середу, 7 травня 2014 р.

Я знаю, як зняти з президентських перегонів Юлію Тимошенко!

Сьогодні у Львові підпалили офіс партії "Батьківщина".

Якщо офіси "Батьківщини" підпалять ще й у Франківську, Тернополі, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Чернівцях, Вінниці й Житомирі - Юлія Тимошенко зніме свою кандидатуру з президентських перегонів.

Зараз вона відрізає ті області, які ніколи ані за яких обставин за неї не проголосують: Крим, Донбас, Луганщину, Харківщину, Одещину.

І розраховує, що на тій частині України, що залишиться і яка сповідує більш націоналістичні погляди, вона переможе олігарха Порошенка.

Бо, як відомо зі слів Андрія Мегери, за законом навіть якщо в Україні проголосує одна дільниця, то президентом України буде проголошений той, хто на ній переміг.

Якщо Тимошенко побачить, що Західна Україна її не сприймає, виступає проти неї, вона зніметься з президентських перегонів.

І тоді за декілька днів ми переможно завершимо Антитерористичну операцію.

Бо ж ніхто не вірить, що Ахметов усерйоз ставить на Михайла Добкіна! Ні, він ставить у цій грі на ЮВ.

А втративши свого кандидата, він почне домовлятися з реальними! І вимогою до Ахметова стануть не підкилимні маніпуляції з обіцянками нездійсненного, а вимога негайно покінчити з сепаратистами і забути про федералізацію.

Тоді він перестане їх "кришувати" і фінансувати, і українські збройні сили знищать терористів-сепаратистів в одну мить.

Знову, як завжди в останній час, доля України в руках Західної України!


Сергій Левитаненко

http://www.blogs.telekritika.ua/?id=3585


2 коментарі:

  1. Зараз усі об"єднались проти Ю.В.Т. і "друзі", і недруги. Це підозріло!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Порох зливає ідеї Майдану. Він паскудник, вірити йому не поважати себе. Не допустим його до влади ще й тому, що його підтримують Регіонали - хай їх бог покарає.Приспали Вас чи що? Обіцянки-цяцянки, бубличок, пітушок, свістюлька
      сосатка на палочці....

      Видалити